Телешко по унгарски

Дата: 06.02.2014
Източник:
ТИТЛА:
Телешко по унгарски
 
Необходими продукти:
500 г телешки шол
1 глава лук
1 ч. ч. бяло вино
4 филии хляб
1 к. л. нишесте
2 с.л. сметана
няколко стръка магданоз
60-70 г масло
на вкус черен пипер
на вкус сол
 

Начин на приготвяне:
1
Филетата се изпържват от двете страни в тенджера, изваждат се и в същата мазнина се изпържва лукът. Залива се с виното и 1/2 ч. ч. вода прибавяме магданоза,черният пипер и солта. Месото се връща в тенджерата и се оставя да ври 15мин. като се обръща веднъж. Нишестето се разбива със сметаната и се прибавя към соса без да ври. Хлябът се изпържва в тиган от двете страни. В чиния за сервиране се поставят по 2 филийки от хляба и върху тях се поставя по едно парченце от телешките филенца,заливат се със соса и се сервират горещи. ДА ВИ Е СЛАДКО!
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


186 ДУШИ ОНЛАЙН
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
Милка Рукова се регистрира в сайта.
Ралица И. Косева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта