Салтимбока с пилешко и вино
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
02.11.2014 Много вкусна закуска,но не бива да се прекалява,защото стават малко тежки може би от комбинацията между маслото и пушената сьомга.Препоръчвам за любителите на рибата и морските деликатеси!Би станало много добре и с ролца от раци.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
31.10.2014 Това са първите мъфини, които съм правила и се получиха идеално :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.03.2014 Крема сирене и сьомгата и зелена \"меродийка\" разкошна комбинация, винаги печеливша!! :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
05.03.2014 Невена, няма проблем да замениш сьомгата с друга пушена риба по твой вкус :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.02.2014 Здравейте, любимо предаване, страхотна идея за мъфини! Въпреки че изобщо не обичам сьомгата бих ги пробвала... имате ли представа дали може да се замени с някаква друга риба? Поздрави!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...