Салтимбока с пилешко и вино
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
02.11.2014 Много вкусна закуска,но не бива да се прекалява,защото стават малко тежки може би от комбинацията между маслото и пушената сьомга.Препоръчвам за любителите на рибата и морските деликатеси!Би станало много добре и с ролца от раци.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
31.10.2014 Това са първите мъфини, които съм правила и се получиха идеално :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.03.2014 Крема сирене и сьомгата и зелена \"меродийка\" разкошна комбинация, винаги печеливша!! :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
05.03.2014 Невена, няма проблем да замениш сьомгата с друга пушена риба по твой вкус :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.02.2014 Здравейте, любимо предаване, страхотна идея за мъфини! Въпреки че изобщо не обичам сьомгата бих ги пробвала... имате ли представа дали може да се замени с някаква друга риба? Поздрави!
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...