Подлучена овнешка кавърма с праз
Лора и Стоян
![]() |
500 г телешка плешка, обезкостена 1 с. л. нишесте 1 белтък 1 щипка натриев глутаминат 2 с. л. соев сос 2 с. л. сос от стриди 6 с. л. фъстъчено масло (слънчогледово) 1 резенче джинджифил, настъргано на ренде (1/2 ч. л. 1 стрък целина 2 стръка пресен лук 1 консерва малки царевички 2 пресни чушки (камби) 1 с. л. соев сос |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...