Тетевенска лютика

Източник: Бон Апети
Дата: 21.12.2004
Тетевенска лютика
 
Необходими продукти:
2 глави червен лук
2 печени червени чушки
200-250 г сварен зрял фасул
4 бр. стерилизирани домати
6-7 с. л. олио
1 ч. л. чубрица
1 ч. л. сол



Начин на приготвяне:
1
Тетевенска лютика
Лукът се наситнява. Претрива се със сол. Червените чушки се нарязват на малки кубчета, стерилизираните домати се обелват и накълцват.
2
Тетевенска лютика 2
В купа се смесват лукът, чушките, фасулът, доматите и част от соса им. Поръсва се с чубрица, полива се с олио и се разбърква. Преди консумация трябва да престои 30 минути в хладилник.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: