Домашна боженска халва
Лора и Стоян
4 пакета обикновени бисквити 2 с. л. ром 2 с. л. какао 16 с. л. кристална захар 1/2 ч. ч. стафиди 1 ч. ч. натрошени орехи 1 ч. ч. прясно мляко 1 1/2 ч. ч. пудра захар 100 г маргарин 4 яйца 2 пакетчета ванилия |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Пр. мляко и рома към бисквитите ли се прибавят :)
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...