Задушени смокини под коричка със сладолед от лешници
Нашите кулинари




тавичка последователно една върху друга се сипват по една лъжица от двете смеси, така че да се получат концентрични кръгове от бялата и кафявата смес. 
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.05.2015 Много интересна стана тортата, сложих продукти за две, като се опече я разрязах наполовина, вместо да заливам с захарен сироп, слагам малко Кока Кола, стават много ароматни ( по половин чаша за всеки блат). Намазах двете половини с маслен крем (масло и пудра захар, но го разбих доста за да стане гладък) и сложих 2 намачкани банана по средата. На другата сутрин разтопих черен 1 и пол. шоколад с малко масло и я намазах отгоре и отстрани. Поръсих с малко кокосови стърготини отгоре. Това беше тортата за моят именник Георги :)
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...