Печено цвекло с козе сирене
Лора и Стоян
![]() |
за пюрето от моркови: 600 г хубави, оранжеви моркови 2 големи портокала (300 мл фреш) 40 г краве масло сол и бял пипер на вкус | за пюрето от пащърнак: 500 г пащърнак 350 мл прясно мляко 50 г краве масло сол и черен пипер на вкус | за пюрето от целина с пресен лук: 1 голяма глава целина (около 800 г) 500 мл пилешки бульон 250 мл готварска сметана 30 г краве масло 1 ч. л. куркума 1 връзка пресен лук сол и черен пипер на вкус |
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...