Трио от пюрета
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 08.03.2017 много вкусно ми се получи
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 За тарт класическо е да се замесва маслено тесто.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Ще се получи ли с бутер тесто ?
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Анна, при маслените теста особеността е, че маслото не се разтопява. Това е и причината след замесването отново да се слага в хладилника, за да стегне. Така се разточва по лесно. Но другия път ще знаеш тази подробност и всичко ще е прфектно:)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 страшно вкусно ми се получи,само тестото си го лепих по тавата,не ми стана като вашето,дали може да е зашото сложих маслото разтопено?иначе се опече добре и беше много вкусно:)
|
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...