Топчета с пастет от сирене и чушки
Лора и Стоян
![]() |
200–220 г царевица 6–7 печени чушки 100 г черни маслини (без костилките) 200 г извара 1/2 к. ч. кисело мляко 1/2 ч. л. чили сос 1 ч. л. сух копър (4–5 стръка пресен) 1 ч. л. гранулиран чесън 1 ч. л. сух лук |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...