Шарлота с плодов мус
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
04.06.2018 Не, Биляна, принципно няма заместител. Кремотартарът действа като стабилизатор на белтъците и те запазват в по- голяма степен формата си по време на печене. Някои готвачи го заменят с бакпулвер. Може да го пропуснеш.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.06.2018 Кремотартарът може ли да се замени с нещо друго?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.05.2018 Същия сладкиш правих в неделя като торта.Имам рецептата от една рускиня с име Небесньий торт. Много вкусна
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...