постен сладкиш
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
31.10.2015 Аз ги пекох на 120гр за 15 мин някъде и после изключих фурната и ги оставих вътре да се изсушат.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
30.10.2015 На колко градуса и колко време се печат?
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
30.10.2015 Не ми се получиха на вид,но на вкус са добре.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
26.01.2015 изглежда доста лесно,но се оказа по-трудно отколкото си мислех и това с печенето е малко относително,колко слаб огън и колко време?
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2015 Получиха ми се неочаквано добре!
|
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...