Ципура "Карточо"

Дата: 14.07.2007
Източник: Бон Апети
Ципура
 
Необходими продукти:
2 ципури
5-6 скилидки чесън
7-8 стръка магданоз
3 сварени картофа
1 ч. л. риган
2 ч. л. каперси
4 с. л. зехтин
8 стръка магданоз
1 домат
4 скилидки чесън
8 маслини
1 к. ч. зехтин
 

Начин на приготвяне:
1
Ципура Ципурите се почистват и се поставят върху лист алуминиево фолио.
2
Ципура Във всяка риба се слагат по 2 скилидки чесън и няколко стръка магданоз.
3
Ципура Маслините се обезкостяват и се нарязват на малки парчета. Останалият магданоз се наситнява.
4
Ципура Ципурите се поръсват с каперси и с наситнени маслини и се поливат със зехтин.
5
Ципура Отгоре се разпределя нарязаният на кубчета домат.
6
Ципура Накрая се поръсва със сол, риган и наситнен магданоз.
7
Ципура Ципурите се завиват във фолиото, така че да остане въздух.
8
Ципура Пекат се около 20 минути в предварително загрята до температура 180 градуса фурна. Когато са готови, се изваждат от пакетчетата.
9
Ципура Чесънът и наситненият магданоз отлежават в зехтина 30 минути. Рибата се гарнира с нарязаните на четвъртинки картофи, които се поливат с ароматната смес.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


125 ДУШИ ОНЛАЙН
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Чийзкейк с ягоди
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
Пламенова коментира рецептата Супа от киселец
Дарко публикува рецептата Пиле фрикасе
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
Дарко публикува рецептата Домашна паста
Zornica Atanasova коментира рецептата Супа с нахут и чоризо
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта