Картофена салата с бърз „Цезар“ дресинг
Лора и Стоян
3 червени грейпфрута 2 бр. авокадо (добре узряло) 120 г рукола 1 глава червен лук 6 с. л. зехтин „Екстра върджин” 2 с. л. ябълков оцет сол и черен пипер на вкус |
1 | ![]() | Грейпфрутите се филетират. |
2 | ![]() | Авокадото се разрязва надве, отстранява се костилката и месестата част се нарязва на филийки. Лукът се нарязва на полумесеци. |
3 | ![]() | В купа се разбиват зехтинът, оцетът, сол и черен пипер. |
4 | ![]() |
В друга купа се смесват лукът, филетата от грейпфрут, авокадото и руколата. Поливат се с дресинга и всичко се разбърква. Поднася се веднага. |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
31.10.2013 Разкошна салата, аз добавих и риба тон от консерва. Идеалната вечеря, много интересен вкус, за любителите на малко по нестандартните вкусове.
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...