Чипс от целина
Нашите кулинари
        
        






| 3. | Изпрати лично съобщение | 28.06.2018 Правя го, но по по-различен начин. Не бих употребила и корите, защото дори и да са био, просто не вярвам, че са такива освен по цената. И второ, кората на цитрусите дава доста горчив нюанс . Рускините доста прилагат употреба на цитруси с кората. Предпочитам само филета в захарен сироп. И не стерилизарам. Досега нямам фал. Но всеки си решава. Все пак похвално е старанието на Лора и Стоян  за един друг прочит на цитрусово сладко. | 
| 2. | Изпрати лично съобщение |  28.06.2018 Превъзходно! | 
| 1. | Изпрати лично съобщение | 30.11.-0001 Харесва ми ,напременно ще го пробвам . | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...