Захаросани бадеми

Дата: 31.12.2012
Източник: Бон Апети
Захаросани бадеми
 
Необходими продукти:
400 г сурови бадеми
1/2 ч. ч. кафява захар
1 белтък
1/2 ч. л. канела
1 ванилия
1 щипка сол
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Захаросани бадеми
Бадемите се запичат в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор, за 15–20 минути. Белтъкът се разбива с телена бъркалка, със солта, на пяна.

 


2
Захаросани бадеми 2
Добавя се захарта, смесена с канелата и ванилията и пак се разбърква, докато захарта се разтори.

 


3
Захаросани бадеми 3
Прибавят се бадемите и се разбърква внимателно със силиконова шпатула.

 


4
Захаросани бадеми 4
Овкусените бадеми се разстилат върху силиконов килим.

 


5
Захаросани бадеми 5
Пекат се в загрята на 110 градуса фурна, с вентилатор, за около 1 час, като на всеки 15 минути се разбъркват.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


133 ДУШИ ОНЛАЙН
Diana Gorcheva се регистрира в сайта.
Малинка коментира рецептата Запеканка „Юм-Кааш“
Mili Georgieva се регистрира в сайта.
Зорница Тодорова се регистрира в сайта.
Ася Вълчева коментира рецептата Бананови палачинки
Росица Иванова се регистрира в сайта.
Йонка Анастасова се регистрира в сайта.
Росица Минчева се регистрира в сайта.
Celyan Celyan се регистрира в сайта.
nellyan коментира рецептата Шведски гратен със сьомга
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта