Захаросани бадеми

Ето как тези любими ядки, могат да се поднесат в апетитен сладък вариант
Източник: Бон Апети
Дата: 31.12.2012
Захаросани бадеми
 
Необходими продукти:
400 г сурови бадеми
1/2 ч. ч. кафява захар
1 белтък
1/2 ч. л. канела
1 ванилия
1 щипка сол

Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Захаросани бадеми

Бадемите се запичат в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор, за 15–20 минути. Белтъкът се разбива с телена бъркалка, със солта, на пяна.

 


2
Захаросани бадеми 2

Добавя се захарта, смесена с канелата и ванилията и пак се разбърква, докато захарта се разтори.

 


3
Захаросани бадеми 3

Прибавят се бадемите и се разбърква внимателно със силиконова шпатула.

 


4
Захаросани бадеми 4

Овкусените бадеми се разстилат върху силиконов килим.

 


5
Захаросани бадеми 5

Пекат се в загрята на 110 градуса фурна, с вентилатор, за около 1 час, като на всеки 15 минути се разбъркват.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Елена се регистрира в сайта.
krastana коментира рецептата Брауни с ягоди
Николай се регистрира в сайта.
Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: