Захаросани бадеми

Дата: 31.12.2012
Източник: Бон Апети
Захаросани бадеми
 
Необходими продукти:
400 г сурови бадеми
1/2 ч. ч. кафява захар
1 белтък
1/2 ч. л. канела
1 ванилия
1 щипка сол
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Захаросани бадеми
Бадемите се запичат в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор, за 15–20 минути. Белтъкът се разбива с телена бъркалка, със солта, на пяна.

 


2
Захаросани бадеми 2
Добавя се захарта, смесена с канелата и ванилията и пак се разбърква, докато захарта се разтори.

 


3
Захаросани бадеми 3
Прибавят се бадемите и се разбърква внимателно със силиконова шпатула.

 


4
Захаросани бадеми 4
Овкусените бадеми се разстилат върху силиконов килим.

 


5
Захаросани бадеми 5
Пекат се в загрята на 110 градуса фурна, с вентилатор, за около 1 час, като на всеки 15 минути се разбъркват.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


125 ДУШИ ОНЛАЙН
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
Милка Рукова се регистрира в сайта.
Ралица И. Косева се регистрира в сайта.
Maggie Madzharova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта