Пица с червен боб и бекон
Лора и Стоян
![]() |
500 г брашно 250 г свинска мас 100 г заквасена сметана (кисело мляко) 1 пакетче мая 3 жълтъка (2 за тестото и 1 за намазване) 1 ч. л. захар 1/2 ч. л. сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...