Уонтон с кайма и подправки

Традиционни японски дъмплинги с месо.
ТИТЛА: Чирак
Дата: 04.02.2014
Уонтон с кайма и подправки
 
Необходими продукти:
1 ч.ч. кайма
3 с.л. нарязан кориандър
2 с.л. счукан чесън
1 с.л. соев сос
1 ч.л. сол
1 ч.л. соева паста
1 ч.л. царевично нишесте
1 щипка смлян бял пипер
няколко готови дъмплинги за уонтон


Начин на приготвяне:
1
1. Смесете всички необходими продукти без дъмплингите.

2. Вземете един дъмплинг и напълнете с 1 ч.л. от сместа с каймата в средата.

3. Сгънете го, така че да се оформи уонтон.

4. Сварете ги в кипяща вода за около 2 мин.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Mineva се регистрира в сайта.
Ангелова се регистрира в сайта.
Svetla Ruseva-Kostova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: