Празнична пита
Лора и Стоян
100-150 г кашкавал 50 г масло 6 филии тостер хляб 3 филии шунка 1 скилидка чесън 1/2 к. ч. зехтин 2 с. л. горчица |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.07.2015 Много са вкусни,редовно ги правя в къщи с тази преса. Много удобен уред ,заслужава си:)
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...