Венециански крок
Лора и Стоян
за тестото: 300 мл прясно мляко 200 г брашно 4 яйца 1 щипка захар 1 щипка сол | за плънката: 300 г рулца от раци 100 г замразен спанак 50 г масло 200 мл прясно мляко 1/2 стрък праз 3-4 с. л. бяло вино 3 с. л. брашно 1/2 ч. л. естрагон 1/2 ч. л. куркума | за соса: 200 мл готварска сметана 100 мл гореща вода 100-200 г кашкавал 1 кубче пилешки бульон 1 с. л. доматено пюре 1/2 ч. л. естрагон 1 щипка куркума |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...