Лесни и вкусни пържоли
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.09.2014 Пропуснала съм да напиша, че сметаната се добавя към месото, когато то се запържи до златисто. След това се посолява и се добавят сухите подправки ;)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.07.2014 Към обявените съставки, аз добавих капка - две Унисос, щипка шафран и още толкова кориандър. Нарязах месото на жулиени, вместо на кубчета и го мариновах с всички подправки и соса. Стана невероятно вкусно!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.07.2014 А сметаната?
|
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...