Шведски пай с горски плодове
Лора и Стоян
13. |
Изпрати
лично съобщение |
09.04.2019 И още 1 снимка
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
09.04.2019 Супер стана. Даже не можа да изстине!
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
11.02.2017 Стана много приятно хрупкав!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.2016 Ето и готовия резултат . Но при мен печенето беше към 50 минути на 150 градуса с вентилатор .
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.2016 Страхотна рецепта . Аз използах обикновена захар и добавих към ябълките шепичка бели стафиди .
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...