Хляб "Флейта"
Лора и Стоян
![]() |
1 пакет фини кори за баница 2 големи ябълки (300 г) 50-80 г орехови ядки 4-5 с. л. захар 2 с. л. галета 1/2 ч. л. канела масло за намазване |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.10.2016 и аз направих повече плънка :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
13.02.2016 Аз пък направих повече плънка и стана много вкусно! Нямах орехи,но пак става. Ето го и резултата!
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.07.2015 Сложих кафява захар, вместо бяла.
Сместа според пропорциите в рецептата ми стигна за 8 фини точени кори.
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
11.02.2014 Аз сложих малко повечко канела , но пак се получи безумно вкусно! :)))
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...