Панакота с тиква
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
09.10.2022 Вкусно и ароматно :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
03.05.2014 Ухае цялата кухня,а вкусът е вълшебен!Благодаря!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2014 Направих ги, но смених брашното с пълнозърнесто и не ги пържих а оформените фитилчета сложих на хартия за печене в тава и ги изпекох на 180 градуса. Станаха много хубави. Като изстинаха ги овалях в пудра захар. Много сполучлива рецепта.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2014 Станаха стратохни! Само че не успях да намеря кардамон, може би щяха да са още хо-хубави :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2014 Това ми се струва доста апетитно.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...