Ягоди с балсамов оцет и сладолед

Източник: Бон Апети
Дата: 29.04.2010
Ягоди с балсамов оцет и сладолед
 
Необходими продукти:
400 г ягоди
3 с. л. балсамов оцет
2 с. л. пудра захар
20 мл „Коантро”
200 г ванилов сладолед (заквасена сметана)
листа мента за украса


Начин на приготвяне:
1
Ягодите и захарта се смесват и се поставят се в подходящ съд на огъня. Когато захарта се карамелизира, се добавя коантрото и се фламбира.
2
Налива се балсамовият оцет, разбърква се и сместа се разпределя в чаши (купички).
3
Отгоре се поставя топка от сладоледа и лист мента.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
r_stamov се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Гъбена супа с картофи и праз
Бон Апети коментира рецептата Овчарски пай
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: