Обилно се декорира с ягоди, поръсва се с мента и зърна кафе.
Съвети:
Белият шоколад се разтопява задължително в сух съд на водна баня и при умерена температура, без да ври водата, защото при него температурата на топене е по-ниска, отколкото при черния шоколад.
Сметаната трябва задължително да е изстудена предварително. В сладкарството сметаната винаги се бие студена, защото иначе няма да се вдигне обемът и да започне да се втвърдява.
Великден наближава, а заедно с празника се появява и онзи изконен въпрос, който „забавлява“ всяка...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...
Започнахте ли с планирането на празничната трапеза? Вече можем да сме ви от помощ, не само с...
Знаем, че двама от представителите на голямото и задружно семейство Бекъм, проявяват нескрит интерес към...
Следим темата за навлизането на роботите в живота ни с нескрито любопитство. И докато се...