Ягодов чийз
Лора и Стоян
![]() |
500 мл прясно мляко 100 г малинов ликьор 150 мл захарен сироп (1:2 захар и вода) 1 капсула ванилия 50 г стафиди 150 г бишкоти 15 г нишесте 40 г брашно 125 г сирене „Маскарпоне” 125 г захар 3 яйца 100 г шоколад |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...