Шоколадова торта с бадеми
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2014 Таня, идеята на тази рецепта е: да се забъркат блатът и кремът, да се оформят в ринг и веднага да се сервират. Затова и в рецептата не е посочено охлаждане. Важно е, сметаната да е добре разбита и кремът да не се оставя да престои върху блата дълго време, защото ягодите ще пуснат вода и ще го направят течен. Рецептата е замислена така, че десертът да е аламинут. Ако не разполагаш с ринг, можеш да го подредиш и в чаши :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2014 Кремът на чийзкейка стана много течен. Изобщо не прили4а на 4ийзкейк. Защо лъжете така хората. Купуваме продукти и правим по вашите рецепти и накрая пълен провал.
|
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...