Ягодов оцет

В наситен цвят и с неустоим аромат
Източник: Бон Апети
Дата: 15.05.2022

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г ягоди
250 мл бял винен оцет
4 стръка мащерка
1 с. л. захар


Начин на приготвяне:
1
Ягодов оцет
Ягодите се пасират със захарта и мащерката.
2
Ягодов оцет 2
Добавя се оцетът и отново се пасира. Сместа се оставя да престои 2 часа.
3
Ягодов оцет 3
След това се прецежда през марля за около 2 часа, без да се притиска, за да не стане мътен оцетът.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

20.06.2016
много приятен
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Бон Апети коментира рецептата Фокача „Градина“
Dragneva се регистрира в сайта.
Карамел коментира рецептата Фокача „Градина“
Бон Апети коментира рецептата Постни копривени ньоки
Бон Апети коментира рецептата Яхния от зелен фасул
Бон Апети коментира рецептата Морковена супа
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: