Омлетен кейк по провансалски
Лора и Стоян
![]() |
1 кг свинско месо (от бут или плешка) 500 г картофи 2 моркова 5-6 глави лук 2 червени чушки 2-3 домата (пресни или стерилизирани) 1 с. л. доматено пюре 1 щипка захар олио сол, черен и червен пипер на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.01.2017 Здравейте,тази рецепта много ми допадна,пише че е с картофи,но сте ги пропуснали по долу.Те със зеленчуците ли се слагат.Благодаря предварително,хубава вечер!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...