Терин от пилешко и кестени с пюре от круши
Нашите кулинари







| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
21.10.2024 Здравейте Велина, водата за варенето трябва да покрие хубаво пилето и след това се слага целия бульон. Поздрави от нас. Ще очакваме отзиви и за други наши предложения:)
|
| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 17.10.2024 Хубава рецепта. Добре би било за горвачи като мен например да се уточни долу-горе количеството на бульона. Все пак бих разменила съотношението на пащърнака и целината, бих намалила количеството им и бих добавира и моркови, фиде и магданоз. Но това е субективно и въпрос на вкус. Хареса ми, че леко киселее, а понеже обичам, добавих и лимонов сок! Благодаря за интересната идея.
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 22.03.2022 Вкусът надскача визията.
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 23.10.2016 Много вкусна стана
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...