Свинска плешка с кестени и тиква
Лора и Стоян
4 свински вратни пържоли без кост 500 г дребни печурки 300 г праз 250 г животинска сметана 50 г пушен бекон 350 мл пилешки бульон 2 с. л. олио 1 с. л. брашно 1 ч. л. майоран сол и черен пипер на вкус |
7. |
Изпрати
лично съобщение |
28.10.2018 Много вкусно ястие. Овкусих риган, вместо майорана.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2017 Тази рецепта не е по моят вкус!
| ![]() |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
12.01.2017 +няколко картофа и моркова нарязани на едро и вместо тава ползвах глинен гювеч ... стана нещо уникално :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
16.11.2016 Тъй като използвах малко по-голяма тавичка отстрани до пържолите поставих и цели средно големи обелени картофи - получиха се страхотни. Също така след един час под фолио ги оставих във фурната още 10-15 мин без фолио, за да се запекат. Прекрасна рецепта!
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.10.2016 Аз го направих в гювеч и сложих няколко парчета топето сирене - стана супер!
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...