Кьозде патладжан
Лора и Стоян
![]() |
6 големи гъби 1 стрък чесън 200–250 г спанак червен пипер и сол на вкус 1 с. л. оцет 5–6 с. л. зехтин пера от 2 стръка пресен лук 50 г кашкавал 3 едри домата 6 яйца 3 с. л. зехтин |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...