Морковен пай със спанак и орехи
Лора и Стоян
![]() |
2 свински бон филета 3 дафинови листа 10-15 зърна черен пипер 3-4 с. л. олио 4 с. л. лютеница 1 в. ч. червено сухо вино 2-3 скилидки чесън 150-200 г бейби моркови 200 г арпаджик 300 г печурки 2 с. л. чубрица |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Това ще го пробвам още утре.ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ арпаджика ще ме изнерви ама си заслужава сигурно!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...