Гювечета със свински крачета и уши
Лора и Стоян
1 охладен заек 7 скилидки чесън 600 г картофи 1 дафинов лист 1 ч. л. джоджен 500 г едри печурки 1 буркан печени червени чушки без оцет 450 мл бяло вино „Совиньон блан“ 80 г краве масло сол и пипер на вкус |
8. |
Изпрати
лично съобщение |
20.06.2015 Заека ми беше 4 кг.Готвих 3 часа на 150 градуса.Стана вкусно.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
07.12.2014 Много сполучлива рецепта!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2014 !!!!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
03.07.2014 Много вкусно!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.03.2014 Сполучлива рецепта. Виното беше много, поне според моя вкус, и се получи доста сос. Аз лично бих заменила гъбите с моркови например, защото гъбите не ми харесаха.
|
В навечерието сме на най-чаканите, най-магичните и най-вълнуващи празници в годината - Бъдни вечер, Коледа...
Дори и най-изобретателните кулинари понякога имат нужда от идеи за бърза семейна вечеря или пък...
Зашеметяващи са сергиите по пазарите през есента! Претрупани от свежи сезонни плодове и зеленчуци, те...
Първите пожълтели листа вече са факт. Все още е слънчево, но всички добре знаем, че...
Всеки има различна причина да обича лятото повече от другите сезони - морето, ваканцията, планината,...