Заек с вино и зеленчуци
Лора и Стоян
1 пиле (1,7 кг) 4 с. л. олио 200 мл бяло вино 350 мл пилешки бульон 200 г гъби 700 г картофи 4 червени печени чушки 3 моркова 1 глава лук 4 скилидки чесън 2 листенца салвия 1/4 връзка магданоз 2 яйца 200 г кашкавал сол и черен пипер на вкус |
12. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2021 Много вкусна мусака!
| ![]() |
11. |
Изпрати
лично съобщение |
21.01.2021 Направих я със ситно накълцано пилешко филе.Стана прекрасна.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2015 Стана много вкусно. Не съм си представяла, че градинссият чай нака добре се съчетама с пилешкото, картофите, печените чушки... Ще се готви отново и отново...
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
03.01.2015 супер рецепта
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
16.07.2014 Ползвах 1 кг. пилешка кайма.Много вкусна мусака! Добавям в любими.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...