Запечени пресни картофи

Дата: 25.05.2017
Източник: Vladislava Lilova
ТИТЛА: Чирак
Запечени пресни картофи
 
Необходими продукти:
1 кг пресни картофи
2 ч. л. сол
2 ч. л. червен пипер
1 ч. л. мащерка
1 к. л. черен пипер
3-4 с. л. олио
 

Начин на приготвяне:
1
Картофите се измиват добре, след което най-горният слой на кората им се премахва с помощта на нож.
2
Режат се на едро (ако са съвсем малки, може да се оставят и цели).
3
Добавяме микса от подправки и олиото, и разбъркваме добре.

4
Застиламе дъното на средно голяма тава с хартия за печене.
5
Изсипваме картофите и печем за около час в предварително загрята на 180-200 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Meglena Lazarova коментира рецептата Шоколадов мус
ani_borisowa коментира рецептата Панирани миди с млечен сос
Ruslan Dimov коментира рецептата Баба Гануш с бял шоколад
Веселина Ковачева се регистрира в сайта.
Bettyna Venkova публикува рецептата Ябълкови кнедли
таня кралева се регистрира в сайта.
Тодор Папучаров се регистрира в сайта.
Гергана Николова-Каспарян се регистрира в сайта.
Mariya Georgieva Hristeva се регистрира в сайта.
Mihaela Zaneva публикува рецептата Мъфини с банан и касис
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта