Спаначена салата с орехова бисквита
Лора и Стоян
![]() |
1 зелена салата 2 с. л. заквасена сметана | за салцата от царевица: 100 г замразена царевица 40 г печени чушки 50–60 г чоризо 20 г краве масло сол, черен пипер, кимион, пресен кориандър на вкус | за Ранч дресинга: 250 мл прясно мляко 150 г майонеза 30 мл лимонов сок 100 г заквасена сметана 1/2 връзка магданоз 1 щипка чесън на прах 1 щипка сол пресен лук, пресен кориандър, прясна мащерка и чер |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...