Микс от зелени салати с кълнове и дресинг от печени домати
Лора и Стоян
![]() |
300 г спанак 2 пресни печурки (големи) 1 глава червен лук (малка) 40 г сушени домати 2 щипки индийско орехче | за бисквитата: 50 г брашно 50 г краве масло 2 белтъка 50 г орехови ядки 1 щипка сол | за дресинга: 60 мл зехтин 20 мл балсамов оцет сол и черен пипер на вкус | за гарниране: 50 г крем сирене 10 стръка див лук |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
08.05.2014 харесва ми ..
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Лора, сместа трябва да е много тънко разточена. Нищо, другият път ще се получи :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Здравейте, това, че не ви дават вече няколко дни ми се отразява негативно на готвенето ;) тази рецепта ми стана любима, но ореховата бисквита не можах да опека т.е. никак не се зачерви. Спазих мнг точно пропорциите и единственото, за което се сещам, че може да е причина , да съм растелила твърде дебело сместа. Вие как мислите? Благодаря
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...