Зеленчуков обяд

Дата: 09.05.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 тиквичка
1 картоф
1 резен целина (15 г)
1/2 стрък праз лук
1 стрък копър
30 мл адаптирано мляко
1 ч. л. краве масло
 

Начин на приготвяне:
1
Зеленчуков обядПразът се нарязва наситно.
2
Зеленчуков обяд 2Картофът, тиквичката и целината се обелват и се нарязват на малки кубчета.
3
Зеленчуков обяд 3Маслото се слага в тенджера, в него за 1-2 минути се задушава лукът и се залива със 100 мл гореща вода.
4
Зеленчуков обяд 4След това се прибавят кубчетата целина и картоф.
5
Зеленчуков обяд 5Долива се гореща вода (водата трябва да е два пръста над продуктите) и зеленчуците се варят до готовност, като към края се слага и тиквичката.
6
Зеленчуков обяд 6Адаптираното мляко се разтваря в малко от бульона на зеленчуците.
7
Зеленчуков обяд 7Млякото се сипва при зеленчуците и сместа се пасира.
8
Зеленчуков обяд 8Накрая се добавя копърът, пасира се отново и ястието е готово за консумация.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


185 ДУШИ ОНЛАЙН
Vanya Bozhikova се регистрира в сайта.
Bahri Ahmedov се регистрира в сайта.
е се регистрира в сайта.
Ivan Soitarov се регистрира в сайта.
Marina Zhelyazkova коментира рецептата Кюфтета от просо
Кремена коментира рецептата Адана кебап
Lilyana. се регистрира в сайта.
Lilia Alexandrova коментира рецептата Пилешка пита с фиде
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта