Зеленчукови рулца с пастет

Това плато от вкусни зеленчукови рулца с плънка от различни видове пастет е перфектното решение за парти.
Източник: Бон Апети
Дата: 03.08.2017

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 тиквички (тъмнозелени)
2 патладжана
4 печени червени чушки
125 г пастет с маслини Compass Vegetal
125 г пастет с чушки Compass Vegetal
125 г пастет Класик Compass Vegetal
100 мл зехтин
1 ч. л. сух риган
сол и черен пипер на вкус
пресни билки за украса

Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Зеленчукови рулца с пастет
Патладжаните се режат на тънки шайби.
2
Зеленчукови рулца с пастет 2
Тиквичките се нарязват на тънки филии по дължина.
3
Зеленчукови рулца с пастет 3
Чушките се режат от едната страна по дължина, за да се разтворят.
4
Зеленчукови рулца с пастет 4
Зехтинът се разбърква с ригана, сол и черен пипер на вкус.
5
Зеленчукови рулца с пастет 5
Тиквичките и патладжаните се заливат с овкусения зехтин.
6
Зеленчукови рулца с пастет 6
Разбъркват се.
7
Зеленчукови рулца с пастет 7
Пекат се на грил от двете страни до готовност.

8
Зеленчукови рулца с пастет 8
Оставят се да се охладят.
9
Зеленчукови рулца с пастет 9
Лентите тиквички се намазват с маслиновия пастет и се навиват на рулца.
10
Зеленчукови рулца с пастет 10
Печените чушки се мажат с пастет Класик.
11
Зеленчукови рулца с пастет 11
Навиват се на рулца.
12
Зеленчукови рулца с пастет 12
Шайбите от патладжан се намазват с пастета от чушки.
13
Зеленчукови рулца с пастет 13
Оформят се като рулца и се подреждат в плато.
14
Зеленчукови рулца с пастет 14
Зеленчуковите рулца се поръсват с пресни билки по избор и се поднасят.



Съвет:
Посолете патладжана и го оставете за 20 минути, за да се отцеди от горчивата течност, след това го подсушете и го използвайте в рецептата.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

04.08.2017
о, стига, разбирам какво е платена реклама, но да се пробутват гнусни бъркочи и химии е много ....излагащо.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: