Италианското сирене с главно „С“


0
65851

Моцарелата се радва на милиони почитатели по цял свят и с течение на времето се е превърнала в неотменна част от различни видове пици, салати и десерти.

Знаменитото полумеко италианско сирене с еластична текстура е подходящо допълнение към горещи ястия, като пица и паста, а също така се съчетава чудесно и със свежи зеленчуци.

Насладете се на финия и кадифен вкус на моцарелата в различните й кулинарни приложения.

Pinterest
Коментари (0)



114 ДУШИ ОНЛАЙН
Мастър готвач се регистрира в сайта.
КалинаГ се регистрира в сайта.
Yuraimy Dalcourt се регистрира в сайта.
Ani Stoyanchova се регистрира в сайта.
Ани Асенова се регистрира в сайта.
Mary Beleva-Pantazi се регистрира в сайта.
Alaia Geller се регистрира в сайта.
Мартен се регистрира в сайта.
Poli Poli Tsaneva се регистрира в сайта.
криси коментира рецептата Сьомга на фурна с орехи
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта