Италианското сирене с главно „С“


0
65902

Моцарелата се радва на милиони почитатели по цял свят и с течение на времето се е превърнала в неотменна част от различни видове пици, салати и десерти.

Знаменитото полумеко италианско сирене с еластична текстура е подходящо допълнение към горещи ястия, като пица и паста, а също така се съчетава чудесно и със свежи зеленчуци.

Насладете се на финия и кадифен вкус на моцарелата в различните й кулинарни приложения.

Pinterest
Коментари (0)



110 ДУШИ ОНЛАЙН
Милена коментира рецептата Пастицио с пилешко
Kristina Georgieva се регистрира в сайта.
Елена коментира рецептата Зеленчуков омлет
Елена коментира рецептата Лимонада с диня
Биляна Спасова коментира рецептата Мъфини с шоколад
Гергана Станчева се регистрира в сайта.
Diana Draganova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта