Италианското сирене с главно „С“


0
57816

Моцарелата се радва на милиони почитатели по цял свят и с течение на времето се е превърнала в неотменна част от различни видове пици, салати и десерти.

Знаменитото полумеко италианско сирене с еластична текстура е подходящо допълнение към горещи ястия, като пица и паста, а също така се съчетава чудесно и със свежи зеленчуци.

Насладете се на финия и кадифен вкус на моцарелата в различните й кулинарни приложения.

Pinterest
Коментари (0)



193 ДУШИ ОНЛАЙН
Десислава се регистрира в сайта.
Rada Momchilova се регистрира в сайта.
Vasileta Simeonova публикува рецептата Тортата на баба
Ангелина Георгиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта