Италианското сирене с главно „С“


0
65880

Моцарелата се радва на милиони почитатели по цял свят и с течение на времето се е превърнала в неотменна част от различни видове пици, салати и десерти.

Знаменитото полумеко италианско сирене с еластична текстура е подходящо допълнение към горещи ястия, като пица и паста, а също така се съчетава чудесно и със свежи зеленчуци.

Насладете се на финия и кадифен вкус на моцарелата в различните й кулинарни приложения.

Pinterest
Коментари (0)



169 ДУШИ ОНЛАЙН
МАРИЯНА се регистрира в сайта.
100ева се регистрира в сайта.
Gabriela Georgieva се регистрира в сайта.
Maria Georgieva се регистрира в сайта.
zzizzinka се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта