Никой не е по-голям от хляба!


0
62556

За нас, българите, хлябът е дълбоко свързан с нашия бит и е неразделна част от нашата религия.

С хляба и хлебните изделия набавяме на организма си енергия, витамини от групата В, баластни вещества, минерали и други.

Каквото и домашно печиво да решим да направим, първо трябва да приготвим сполучливо тесто. Качеството на крайния продукт зависи от точното спазване на рецептурата, т.е. състава и количественото съотношение на продуктите, от които се получава.
 
За основа на всяко тесто се приема брашното, а водата, маята и солта са спомагателни за замесването му. Мазнините, яйцата, млякото и млечните продукти са допълнителни и спомагат за по-добрия вкус, калоричност, за оформяне и гарниране на крайния продукт.

 

Pinterest
Коментари (0)



vangeliq се регистрира в сайта.
Таня Пенкова се регистрира в сайта.
Лиляна Спасова се регистрира в сайта.
Надя Михнева коментира рецептата Доматени кюфтета
Mimi Petrova се регистрира в сайта.
Любослава Петкова се регистрира в сайта.
gld се регистрира в сайта.
Валентина Илиева коментира рецептата Торта „Опера“
Анна коментира рецептата Щрудел с ябълки и круши
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта