Мъфини с шоколад
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2021 Ароматен, пухкав и много вкусен.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2016 Много вкусен хляб. А ако остане за следващия ден го нарязвам на филийки 3-4 мм и го пека с малко подправки (чубрица или шарена сол) втори път. Стават фантастични сухарчета.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.11.2015 Любим хляб!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.06.2015 Бързо, лесно, вкусно и мноооого ароматно :) Тъй като нямах розмарин използвах босилек и се получи идеално. Със сигурност ще повторя!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...