Царевицата е едно от растенията, от които не се изхвърля нищо.
Тя съдържа въглехидрати, фибри, белтъчини, редица витамини от групата В, калий, фосфор, магнезий, желязо, цинк, както и най-важния анти-токсин – витамин Е, който предпазва от склероза. Всекидневното включване на царевица в менюто ни намалява риска от сърдечно-съдови заболявания и рак.
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...