KORI

Потребител от 27.11.2020
KORI  
ТИТЛА: Чирак
12 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
29.05.2021
под рецепта Плодова пита
Здравейте, с какво да заменя рикотата. Не съм от София, обиколих днес всички големи вериги в града и не намерих рикота. Харесах и други торти пролетни с плодове, също в състава им има рикота. С какво може да се замени, същия проблем с кондензираното мляко. Нито Лидл, нито Кауфланд, дори и в Метро не намирам. Може ли като публикувате рецепти да пишете с някой друг продукт , който да се замени даден продукт. Може ли рикотата с маскарпоне да се замени. Кондензираното мляко с какво, кокосовата сметана от рецептата за кокосовата торта с какво. Въпросите са и към други рецепти за торти, не само за тази.
Да добавя, стават още по-вкусни като пристоят ден, два. Добро съчетание на тестото с ябълки, орех и стафида. Препоръчвам и морковените сладки от този сайт.
3
12.12.2020
Неустим вкус, карате да ядеш и ядеш докато не свърши. Забравих да го снимам, а вече го няма. Сметаната придава нежност и съчетана с крушите е направо супер. Правила съм и кръмбъл с други плодове, но с круши е най-сполучлив. Важно е крушите да са сладки, препоръчвам българските, другите са дърво.
Маслено хрупкаво приятно. На вид не ги докарах, но тестото ми трудно се точеше. Сега ги вадя от фурната, вероятно като ппестоят ще са още по-вкусни. Весе едно ям маслени бисквити с ябълки.
5
09.12.2020
под рецепта Морковени сладки
Забравих най-важното, станаха ми любими. Ето и снимка. Препоръчвам и крамбъл с круши от този сайт.
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Изпрати
съобщение:

Mariela Mihailova се регистрира в сайта.
Doña Esperanza се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Тарт с карфиол, броколи и бира
Каля коментира рецептата Ягодов кръмбъл
milenka коментира рецептата Паста с пилешко и доматен сос
milenka коментира рецептата Лесен плодов сладолед
Искра се регистрира в сайта.
Neycho Koev се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: