Бохча с пилешко месце

Дата: 29.06.2016
ТИТЛА: Чирак
Бохча с пилешко месцеБохча с пилешко месце
 
Необходими продукти:
400 г пилешки гърди
200 г гъби
50 мл бяло вино (или розе)
50 г топено сирене
2-3 кисели краставички
200 г заквасена сметана
100 г кашкавал
1 селски хляб (или 10 бр. малки питки)
сол, кимион, черен пипер, къри и риган на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Сипете малко олио в дълбок тиган и когато се сгорещи, добавете пилешкото и гъбите. Задушете ги за кратко и добавете виното, киселите краставички и топеното сирене.
Когато виното се изпари, добавете сметаната и гответе на бавен огън, докато ястието се сгъсти. Накрая овкусете с подправките.
2
Отстранете част от повърхността на хляба и го издълбайте. Напълнете го с плънката. Сложете кашкавала и още топено сирене и запечете за около 10 минути във фурната на горен реотан.



Съвет:
Ако решите да приготвите предястието за гости, вместо цял хляб може да използвате малки питки, които да поднесете като индивидуални порции.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


197 ДУШИ ОНЛАЙН
Силвия коментира рецептата Пилешко с паста на фурна
Силвия се регистрира в сайта.
Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта