Булгур пилаф със спанак

Дата: 30.10.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г булгур (с варене)
200 г спанак
600 мл зеленчуков бульон
3 глави лук
2 скилидки чесън
60 мл зехтин
1/4 ч. л. индийско орехче
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Булгур пилаф със спанакЛукът се нарязва на полумесеци. Пържи се в половината от зехтина с малко сол, докато се карамелизира.
2
Булгур пилаф със спанак 2В останалия зехтин за кратко се запържва наситненият чесън.
3
Булгур пилаф със спанак 3Слага се булгурът, както и нарязаният на ивички спанак.
4
Булгур пилаф със спанак 4Налива се бульонът, овкусява се със сол и пипер и се готви, докато булгурът омекне.
5
Булгур пилаф със спанак 5Подправя се с индийско орехче и се сервира с карамеления лук.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

07.11.2015
Много лесно и всусно ястие!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


102 ДУШИ ОНЛАЙН
Гергана Спасова коментира рецептата Лазаня "Болонезе"
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта