Чаудър с риба

Дата: 07.05.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 глава лук
100 г бекон
1 с. л. брашно
600 мл рибен бульон
200 г пресни картофи (дребни)
300 мл прясно мляко
300 г филе от треска
200 г микс от морски дарове (замразен)
1 стрък мащерка
1 щипка пушен лют червен пипер
1/3 връзка магданоз
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Чаудър с рибаБеконът се реже на малки кубчета и се запържва в тенджера без мазнина.
2
Чаудър с риба 2Добавя се нарязаният наситно лук и също се запържва за кратко.
3
Чаудър с риба 3Сипва се брашното, разбърква се и малко по малко се налива бульонът.
4
Чаудър с риба 4Слагат се разполовените картофи, похлупва се и се вари до готовност на картофите.
5
Чаудър с риба 5Налива се млякото.

6
Чаудър с риба 6Добавят се наситнената мащерка, лютият червен пипер, нарязаната на кубчета риба и морските дарове. Овкусява се със сол и черен пипер и се след минута се дърпа от котлона.

7
Чаудър с риба 7Супата се сервира с наситнен магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта