Чийзкейк с черен и бял шоколад

Източник: Бон Апети
Дата: 30.04.2010
Чийзкейк с черен и бял шоколад
 
Необходими продукти:
800 г крем сирене
5 яйца
1 лимон
1 ванилия
250 г захар
80 г бял шоколад
80 г черен шоколадов кувертюр
1 пакет шоколадови бисквити


Начин на приготвяне:
1
Бисквитите се натрошават надребно в тавичка с пергаментова хартия.
2
От лимона се настъргва жълтата част от кората и се изцежда сокът му.
3
Всички продукти (без белия шоколад) се смесват и се бъркат до получаването на еднородна смес. Изсипва се върху натрошените бисквити и се пече 40 минути на температура 160 градуса. Преди сервиране се поръсва с настъргания бял шоколад.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

11.11.2013
страхотна рецепта за страхотни моменти :-)
3.
Изпрати
лично съобщение

10.07.2014
А като и бисквитите и сместа са шоколадови как се получават тези три пласта бял-кафяв-бял като на снимката?
2.
Изпрати
лично съобщение

17.06.2014
Извинявам се за глупавия въпрос, но какво представлява шоколадовия кувертюр?
1.
Изпрати
лично съобщение

26.02.2014
Интересна рецепта, надявам се и да е вкусен този чийзкейк.Ще го пробвам сега в почивните дни заедно със солените сълзици.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: