Дип от сирена

Дата: 10.06.2011
Източник: Бон Апети
Дип от сирена
 
Необходими продукти:
125 г крем сирене
200 г краве сирене
120 г топено сирене
50 г сирене „Пекорино“
50 мл прясно мляко
1 ч. л. сух риган
няколко капки лют сос
 

Начин на приготвяне:
1
Дип от сирена
Сирената се слагат вкупата на кухненски робот, настъргва се и сиренето „Пекорино.


2
Дип от сирена 2
Овкусява се със сухия риган и няколко капки лют сос. 


3
Дип от сирена 3
Налива се и прясното мляко.


4
Дип от сирена 4
Всичко се разбива до хомогенизиране. Дипът се поднася с печени филийки.


 


Съвет: Този дип може да се съхранява в хладилник за 1 седмица.


 


Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

22.11.2014
вместо крема сложих 200 гр. дунавия ,а вместо прясно мляко олио и една малка сметана подправих с няколко скилидки чесън и черер пипер
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта